Brasserie St. Jean: heerlijk tafelen in een magistrale omgeving

U wilt er even tussenuit? Verwen uzelf met een bezoek aan brasserie St. Jean in Oud-Heverlee. Deze stijlvolle zaak biedt u een verfijnde brasseriekeuken in een authentiek decor.

 

Het zoete leven aan ‘Het Zoet Water’

 

Op zoek naar gezelligheid? Neem dan een tafel met zicht op de vijvers van Het Zoet Water. Onder de ruisende bomen geniet u van de natuur. Een koude zomeravond? Dan brandt binnen de open haard. Het houten interieur ademt klasse en een intieme sfeer uit.

 

Klaar om te bestellen?

 

Honger? Dan kiest u waar u zin in hebt. Vis of vlees? Een kleine hap of een volwaardig menu? À la carte of een suggestie? De uitgebreide kaart van brasserie St. Jean biedt het allemaal. De veelzijdige bier- en wijnkaart is de kroon op het werk. Eten met vrienden of onversneden romantiek met uw geliefde? Genieten van kwaliteit staat bij ons centraal.

 

Een dagje weg

 

Blijft u na het eten gerust nog even zitten. Zin in een dessert? Of kiest u liever uit ons ruim drankenassortiment. Heerlijk ontspannen. En dat terwijl de kinderen zich uitleven in de vernieuwde speeltuin. Vroeg uit de veren? Kom dan naar brasserie St. Jean voor een rijkelijk ontbijt.

 

Seminars en feestzalen

 

Viert u een familiefeest? Of bent u op zoek naar een locatie waar uw zakenrelaties zich thuis voelen? U hebt ze gevonden. Brasserie St. Jean verzorgt uw seminaries, vergaderingen of feesten tot in de puntjes. Dankzij onze all-informules maakt u zich nergens zorgen over. Zo concentreert u zich op wat voor u het belangrijkst is: uw gasten.

 

Kom binnen

 

Proef van onvervalste gastvrijheid, de hele week lang. Want brasserie St. Jean is dagelijks open, vanaf half negen ’s morgens. Reserveer nu op 016 47 27 00 of via info@st-jean.be. Welkom!